DOELGERICHTE OGEN& LIPPEN BEHANDELING

Vermindering van de zichtbaarheid van fijne lijntjes van het oog- en lippen gebied; zoals wenkbrauw rimpels, kraaienpootjes en lachrimpels.

Treatment time:

 3-8 Minutes

Voor het beste resultaat, voert u de behandeling 5 dagen in de week uit gedurende 60 dagen.
Om het resultaat te behouden, voert u de behandeling 2 tot 3 dagen per week uit.

Treatment requires:

NuFACE Trinity with Facial Trainer

SHOP NOW

        AND

NuFACE Trinity® ELE Attachment

shop now

Ben er zeker van dat u uw NuFACE Trinity apparaat vóór het eerste gebruik volledig opgeladen hebt.

Dit kunt u zien aan het blauwe licht vooraan op uw NuFACE Trinity.

In de lader of aan de oplaadsnoer verschijnt, indien volledig opgeladen, een aaneengesloten halve cirkel van blauw licht. Tijdens het opladen ziet u in tegenstelling een knipperend blauw licht.

3 Steps to using your NuFACE device:

STEP 1: CLEAN UP
 1. Reinig de huid met een olievrije reiniger, verwijder make-up, oliën en onzuiverheden.Ideaal zijn Prep-N-Glow™ Cloths!
 2. Optioneel: Breng bij voorkeur NuFACE serum aan door in de huid te tikken met uw vingertoppen.
STEP 2: GEL UP
 1. Breng de NuFACE Gel Primer aan in een masker-achtige laag op één gebied per keer, te beginnen met de linker wang. De huid moet er nat uitzien, en geen sensatie van het apparaat voelen.
 2. Zet uw apparaat aan door op de ON/OFF-knop te drukken. Druk op de intensiteit bedieningsknop totdat u het maximale niveau heeft bereikt. De intensiteit kan op ieder gewenst moment worden aangepast.
STEP 3: LIFT UP

Onderlip

 1. Midden onderlip: Plaats beide bolletjes op de onderlip, waarbij het linker bolletje enigszins naast het midden van de mond wordt geplaatst (positie 1). Liften en in positie houden gedurende 1 pieptoon (5 seconden).
 2. Rand van de onderlip: Plaats beide bolletjes op de onderlip waarbij het rechter bolletje naar de rand van de mond geplaatst wordt (positie 2). Liften en in positie houden gedurende 1 pieptoon (5 seconden).
 3. Keer terug naar positie 1 en herhaal de bovenstaande reeks nog twee keer.
 4. Once you’ve completed the aboZodra u het bovenstaande 3 keer hebt voltooid, ga verder naar de sectie hieronder.

Bovenlip

 1. Midden bovenlip: Plaats beide bolletjes op de bovenlip, waarbij het linker bolletje enigszins naast het midden van de mond wordt geplaatst (positie 1). Liften en in positie houden gedurende 1 pieptoon (5 seconden).
 2. Rand van de bovenlip: Plaats beide bolletjes op de bovenlip waarbij het rechter bolletje naar de rand van de mond geplaatst wordt (positie 2). Liften en in positie houden gedurende1 pieptoon (5 seconden).
 3. Keer terug naar positie 1 en herhaal de bovenstaande reeks twee keer.
 4. Zodra u het bovenstaande 3 keer hebt voltooid, ga verder naar de sectie hieronder.

Nasolabiale plooi & lachrimpels

 1. Lager gedeelte nasolabiale plooi: Plaats beide bolletjes verticaal op de onderkant van de nasolabiale plooi, in de buurt van de bovenste hoek van de mond (positie 1). Liften en in positie houden gedurende 1 pieptoon (5 seconden).
 2. Bovenste gedeelte nasolabiale plooi: Plaats beide bolletjes verticaal op de bovenste nasolabiale plooi waarbij het rechter bolletje richting de rand van de neus wijst (positie 2). Liften en in positie houden gedurende 1 pieptoon (5 seconden).
  Zet de bolletjes niet rechtstreeks op of in de neus.
 3. Keer terug naar positie 1 en herhaal de bovenstaande reeks twee keer.
 4. Zodra u het bovenstaande 3 keer hebt voltooid, ga verder naar de sectie hieronder.

Onderste ooglid

 1. Onderkant van het onderste ooglid: Plaats beide bolletjes horizontaal aan de rand van de buitenkant van de ogen/buitenste hoek van de onderste orbitale rand (positie1). Glijd langzaam naar de hoek aan de binnenkant van het oog (in de richting van de neus) gedurende 1 pieptoon (5 seconden).
 2. Midden van het onderste ooglid: Plaats beide bolletjes horizontaal aan de rand van de onderkant van de ogen, direct boven positie1 (positie 2). Glijd langzaam naar de hoek aan de binnenkant van het oog (in de richting van de neus) gedurende 1 pieptoon (5 seconden).
 3. Bovenkant van het onderste ooglid: Plaats beide bolletjes horizontaal aan de rand van de onderkant van de ogen, recht boven positie 2 (positie 3). Glijd langzaam naar de hoek aan de binnenkant van het oog (in de richting van de neus) gedurende 1 pieptoon (5 seconden).
  Plaats de bolletjes niet direct in de traanbuis.
 4. Keer terug naar positie 1 en herhaal de bovenstaande reeks twee keer.
 5. Zodra u het bovenstaande 3 keer hebt voltooid, ga verder naar de sectie hieronder.

Bovenste ooglid

 1. Onderkant van het bovenste ooglid: Plaats beide bolletjes horizontaal aan de rand van de buitenkant van de ogen/buitenste hoek van de bovenste oogkas (positie 1). Glijd langzaam naar de hoek aan de binnenkant van het oog (in de richting van de neus) gedurende 1 pieptoon (5 seconden).
 2. Midden van het bovenste ooglid: Plaats beide bolletjes horizontaal aan de rand van de buitenkant van de ogen, recht boven positie 1 (positie 2). Glijd langzaam naar de hoek aan de binnenkant van het oog (in de richting van de neus) gedurende 1 pieptoon (5 seconden)
 3. Bovenkant van het bovenste ooglid: Plaats beide bolletjes horizontaal aan de rand van de buitenkant van de ogen, recht boven positie 2 (positie 3). Glijd langzaam naar de hoek aan de binnenkant van het oog (in de richting van de neus) gedurende 1 pieptoon (5 seconden).
  Plaats de bolletjes niet direct op de oogleden.
 4. Keer terug naar positie 1 en herhaal de bovenstaande reeks twee keer.
 5. Zodra u het bovenstaande 3 keer hebt voltooid, ga verder naar de sectie hieronder.

Wenkbrauw lift

 1. Binnenkant wenkbrauw: Plaats beide bolletjes horizontaal onder de wenkbrauw waarbij het rechter bolletje dicht bij de rand van de neus geplaatst wordt (positie 1) Liften en in positie houden gedurende 1 pieptoon (5 seconden).
 2. Middenkant wenkbrauw: Plaats beide bolletjes horizontaal onder de wenkbrauw in het midden van de wenkbrauw (positie 2). Liften en in positie houden gedurende 1 pieptoon (5 seconden).
 3. Buitenkant wenkbrauw: Plaats beide bolletjes horizontaal onder de wenkbrauw, waarbij het linker bolletje aan de rand van de wenkbrauw geplaatst wordt (positie 3). Liften en in positie houden gedurende 1 pieptoon
  (5 seconden).
 4. Keer terug naar positie 1 en herhaal de bovenstaande reeks twee keer.
 5. Zodra u het bovenstaande 3 keer hebt voltooid, ga verder naar de sectie hieronder.

Fronsregio

 1. Plaats beide bolletjes horizontaal tussen de wenkbrauwen (positie 1) Beweeg langzaam naar het midden van je voorhoofd en in positie houden gedurende 1 pieptoon (5 seconden).
 2. Keer terug naar positie 1 en herhaal de bovenstaande reeks twee keer.

Finish

 1. Schakel het NuFACE apparaat uit door op de ON/OFF-knop te drukken en verwijder de overtollige gel van het apparaat.
 2. Plaats uw apparaat op zijn laadstation of plaats aan de oplaadsnoer, zodat het klaar is voor het volgende gebruik.
 3. Verwijder de overgebleven Gel Primer van uw gezicht met een vochtige doek of doekje.
 4. Pas uw favoriete NuFACE Serum toe of gebruik uw normale huidverzorgingsroutine.

Have any questions about this treatment?

We want to ensure you see the best results possible. If you have any questions or comments regarding this treatment, please contact us below.