FIRM, TONE EN SMOOTH JE HALS MET NUFACE

Behandeltijd:

 2 Minuten

Voor het beste resultaat, voert u de behandeling 5 dagen in de week uit gedurende 60 dagen.
Om het resultaat te behouden, voert u de behandeling 2 tot 3 dagen per week uit.

Treatment requires:

NuFACE Trinity with Facial Trainer

SHOP NOW

         OR

NuFACE mini facial toning device

shop now

Controleer eerst of uw NuFACE Trinity apparaat vóór het eerste gebruik volledig opgeladen is. Dit kunt u zien aan het blauwe licht aan de voorzijde van uw NuFACE Trinity: ziet u een aaneengesloten halve cirkel van blauw licht wanneer uw NuFACE Trinity zich in de lader of aan het oplaadsnoer bevindt, dan is uw NuFACE Trinity volledig opgeladen. Is het opladen nog niet voltooid, dan ziet u een knipperend blauw licht.

3 gemakkelijke stappen voor het gebruik van je NuFACE device:

STEP 1: CLEAN UP
 1. Reinig de huid met een olievrije cleanser.. Ideaal voor het in één handeling verwijderen van make-up, oliën en onzuiverheden zijn de NuFACE Prep-N-Glow™ Cloths. Uw huid wordt dankzij de micro-dots aanvullend zachtjes gepeeld en verzorgd.
 2. Optioneel: Door hetNuFACE Lifter Infusion Serum te gebruiken, wordt uw huid nog stralender en steviger. Breng het serum aan met een zacht tikkende beweging van uw vingertoppen.
STEP 2: GEL UP
 1. Breng de NuFACE Gel Primer van uw keuze aan. Deze dient u als maskerlaag op de gebieden die u wilt behandelen aan te brengen, om ervoor te zorgen dat u de microstroomgolven niet voelt en de microstroom perfect zijn werk kan doen. De huid moet nat lijken en u moet weinig tot geen gevoel van het apparaat ervaren. Tip: Pas een NuFACEserum toe onder uw Gel Primer, zoals de professionals doen!
 2. Zet uw NuFACE Trinity apparaat aan door op de ON/OFF-knop te drukken. Gebruik de maximale intensiteit door het indrukken van de ‘plus’-knop.Bij het bereiken van de maximale intensiteit hoort u een ‘biep’ en laat de halve cirkel een aaneengesloten blauw licht zien.
STEP 3: LIFT UP

NuFACE Nek Behandeling

 1. Plaats de bollen in positie 1 iets uit het midden, vermijd de middellijn van de hals
 2. Glij naar de achterkant van de hals totdat u de piep hoort
 3. Herhaal deze beweging nogmaals zoals op de afbeelding bij positie 2 en 3
 4. Keer terug naar positie 1 en herhaal deze reeks nog twee keer
 5. Herhaal deze glijbeweging aan de andere kant van de hals om de behandeling te voltooien
 6. Gebruikt u de NuFACE Hydrating Leave-on Gel Primer, masseer dan het restant zacht in de huid met opgaande bewegingen

GEAVANCEERDE BEHANDELING

ONDERKANT VAN DE HALS

 1. Plaats de bollen verticaal in positie 1 iets uit het midden, vermijd de middellijn van de hals
 2. Lift de huid en houd vast voor 1-2 pieptonen ( 5 tot 10 seconden)
 3. Herhaal dit op posities 2, 3 en 4. Houd elke positie vast voor 1-2 pieptonen (5 tot 10 seconden)
 4. Geen herhalingen

GEAVANCEERDE BEHANDELING

BOVENKANT VAN DE HALS

 1. Plaats de bollen verticaal in positie 1 iets uit het midden, vermijd de middellijn van de hals
 2. Lift de huid en houd vast voor 1-2 pieptonen ( 5 tot 10 seconden)
 3. Herhaal voor positie 2, 3 en4. Lift de huid en houd vast voor 1-2 pieptonen ( 5 tot 10 seconden) 3. Herhaal dit op posities 2, 3 en 4. Houd elke positie vast voor 1-2 pieptonen ( 5 tot 10 seconden)
 4. Geen herhalingen

GEAVANCEERDE BEHANDELING

VERBETERING VAN DE CONTOUREN VAN JE HALS

 1. Plaats de bollen horizontaal op de kaaklijn, vanaf het midden van de kin (positie 1). Lift de huid en houd vast voor 1-2 pieptonen (5-10 seconden)
 2. Herhaal voor positie 2, 3 en4. Lift de huid en houd vast voor 1-2 pieptonen ( 5 tot 10 seconden) 3. Herhaal dit op posities 2 en 3. Houd elke positie vast voor 1-2 pieptonen ( 5 tot 10 seconden)
 3. Geen herhalingen

Finish

 1. Schakel uw NuFACE Trinity apparaat uit door op de ON/OFF-knop te drukken en verwijder de overtollige gel van het apparaat.
 2. Verwijder de overgebleven Gel Primer (indien u niet de Hydrating Leave-on Gel Primer gebruikt) van uw gezicht met een vochtige tissue of vochtig doekje.
 3. Plaats uw apparaat in het laadstation of aan het oplaadsnoer, zodat u het de volgende keer meteen weer kunt gebruiken.

Hebt u vragen over deze behandeling?

We willen er zeker van zijn dat u de best mogelijke resultaten krijgt. Als u vragen of opmerkingen hebt over deze (of een andere) behandeling, neem dan alstublieft contact met ons op via onderstaand formulier.