GEAVANCEERDE 15 MINUTEN FACE LIFT

De upgrade van uw 5-Minute face lift naar 15 minuten geeft nóg betere resultaten!

Behandeltijd:

 15 Minuten

U hebt nodig:

NuFACE Trinity with Facial Trainer

KOOP NU

         OR

NuFACE mini facial toning device

KOOP NU

Wees er zeker van dat u uw NuFACE Trinity apparaat vóór het eerste gebruik volledig opgeladen hebt. Dit kunt u zien aan het blauwe licht vooraan op uw NuFACE Trinity. In de lader of aan de oplaadsnoer verschijnt, indien volledig opgeladen, een aaneengesloten halve cirkel van blauw licht. Tijdens het opladen ziet u in tegenstelling een knipperend blauw licht.

Gebruikt u de NuFACE mini? Schakel het apparaat uit en weer aan na elke behandelsessie zoals onderstaand beschreven. Het NuFACE mini apparaat schakelt zichzelf automatisch uit na 5 minuten te zijn gebruikt.

3 stappen om uw NuFACE apparaat te gebruiken:

STAP 1: REINIG
  1. Reinig de huid met een olievrije reiniger, verwijder make-up, oliën en onzuiverheden. Ideaal zijn Prep-N-Glow™ Cloths!

​Optioneel: Breng bij voorkeur NuFACE serum aan door in de huid te tikken met uw vingertoppen.

STAP 2: GEL
  1. Breng de NuFACE Gel Primer aan. Tijdens de behandeling voelt u, bij het goed en voldoende aanbrengen van de NuFACE Gel Primer niets. Uw huid ziet er vochtig uit.

Tip: Breng het NuFACE serum aan onder de gel zoals de echte professionals dat doen! Breng het serum met kloppende vingers aan.

STAP 3: LIFT

Wang & Kaaklijn

  1. Wang en kaaklijn: Plaats de onderste bol op de linker kaaklijn met de bovenste bol enigszins buiten de hoek van de mond (positie 1). Langzaam naar boven glijden richting onderkant van het oor, totdat u de pieptoon hoort (5 seconden).
  2. Midden gedeelte wang: Plaats de onderste bol onder de hoek van de mond met de bovenste bol boven de hoek van de mond (positie 2). Langzaam naar boven glijden richting middenkant van het oor, totdat u de pieptoon hoort (5 seconden).
  3. Boven gedeelte wang: Plaats de onderste bol buiten de hoek van de mond en de bovenste bol langs de kant van de neusvleugel (positie 3). Langzaam naar boven glijden richting bovenkant van het oor, totdat u de pieptoon hoort (5 seconden). De bollen niet plaatsen in het gebied rond de ogen. Glijd altijd langs het orbitale bot onder het oog.
  4. Keer terug naar positie 1 en herhaal de bovenstaande reeks nog twee keer.

Zodra u de bovenstaande 3 keer hebt voltooid, ga verder naar de sectie hieronder.

Kaak & Kaaklijn

  1. Wang en kaaklijn: Plaats de bollen horizontaal op de kaaklijn, vanaf het midden vande kin (positie 1). Lift de huid en houdt vast voor 1-2 pieptonen (5-10 seconden).
  2. Centrum van kaaklijn: Plaats de bollen horizontaal op de kaaklijn in het midden van de kaaklijn (positie 2). Lift de huid en houdt vast voor 1-2 pieptonen (5-10 seconden).
  3. Rand van kaaklijn: Plaats de bollen horizontaal op de kaaklijn, naar de rand van de kaaklijn (positie 3). Lift de huid en houdt vast voor 1-2 pieptonen (5-10 seconden).

Zodra u het bovenstaande hebt voltooid, ga verder naar de sectie hieronder. Het is niet nodig om dit onderdeel te herhalen.

Wang & Kaaklijn

  1. Wang en kaaklijn: Plaats de onderste bol verticaal op de kaaklijn met de bovenste bol enigszins buiten de hoek van de mond (positie 1). Lift de huid en houdt vast gedurende 1-2 pieptonen (5-10 seconden).
  2. Wang en nasolabiale plooi: Plaats de onderste bol verticaal op de kaaklijn en de bovenste bol iets onder het onderste jukbeen (positie 2). Lift de huid en houdt vast gedurende 1-2 pieptonen (5-10 seconden).
  3. Wang en jukbeen: Plaats de onderste bol verticaal op het einde van de kaaklijn en de bovenste bol iets onder het jukbeen (positie 3). Lift de huid en houdt vast gedurende
   1-2 pieptonen (5-10 seconden).

Zodra u het bovenstaande hebt voltooid, ga verder naar de sectie hieronder. Het is niet nodig om dit onderdeel te herhalen.

Verbeter de contour van uw wang

  1. Lagere jukbeen: Plaats de bollen horizontaal net enigszins buiten de mondhoek
   (positie 1). Lift de huid en houdt vast gedurende 1-2 pieptonen (5-10 seconden).
  2. Lagere jukbeen: Plaats de bollen horizontaal met de rechter bol onder het onderste jukbeen (positie 2). Lift de huid en houdt vast gedurende 1-2 pieptonen (5-10 seconden).
  3. Bovenste jukbeen: Plaats de bollen horizontaal met de rechter bol onder het bovenste jukbeen (positie 3). Lift de huid en houdt vast gedurende 1-2 pieptonen (5-10 seconden).

Zodra u het bovenstaande hebt voltooid, ga verder naar de sectie hieronder. Het is niet nodig om dit onderdeel te herhalen.

Wenkbrauw & Voorhoofdrimpels

  1. Plaats beide bollen horizontaal boven het begin van de wenkbrauw (positie 1).Langzaam naar boven glijden richting de haarlijn totdat u de pieptoon hoort
   (5 seconden).
  2. Plaats beide bollen horizontaal, iets boven de boog van de wenkbrauwen
   (positie 2). Langzaam naar boven glijden richting de haarlijn totdat u de pieptoon hoort (5 seconden).
  3. Plaats beide bollen horizontaal, iets boven de dunne kant van de wenkbrauw (positie 3). Langzaam naar boven glijden richting de haarlijn totdat u de pieptoon hoort (5 seconden).
  4. Keer terug naar positie 1 en herhaal de bovenstaande reeks twee keer.

Zodra u het bovenstaande 3 keer hebt voltooid, ga verder naar de sectie hieronder.

Verminder voorhoofdrimpels

 1. Midden van het voorhoofd (rechtsonder): Plaats beide bollen horizontaal, boven hetmidden van het voorhoofd (positie 1). Lift de huid en houdt vast gedurende 1-2 pieptonen (5-10 seconden).
 2. Midden van het voorhoofd (rechtsboven): Plaats beide bollen horizontaal, boven het midden van het voorhoofd (positie 2). Lift de huid en houdt vast gedurende 1-2 pieptonen (5-10 seconden).
 3. Onderkant voorhoofd (linksonder): Plaats beide bollen horizontaal, boven de dunne kant van de wenkbrauw (positie 3). Lift de huid en houdt vast gedurende 1-2 pieptonen (5-10 seconden).
 4. Bovenkant voorhoofd (linksboven): Plaats beide bollen horizontaal, boven de dunne kant van de wenkbrauw (positie 4). Lift de huid en houdt vast gedurende1-2 pieptonen (5-10 seconden).

Finish

 1. Herhaal de behandelingen 1 t/m 6 aan de andere kant van uw gezicht.
 2. Als u klaar bent, dan schakelt u uw Nu Face apparaat uit, maakt het schoon en plaatst het bij voorkeur in de oplader, zodat het apparaat de volgende keer klaar is voor uw volgende behandeling.
 3. Masseer de overgebleven NuFACE Leave On Gel Primer in uw huid voor voor extra voordelen van huidverzorging. Als u de originele NuFACE Gel Primer gebruikt, verwijdert u die voorzichtig van uw huid.
 4. Doe uw dagelijkse huidverzorgingsritueel.

Leer meer over de voordelen van NuFACE hals behandelingen voor het verstevigen, tonen en gladmaken van uw hals.

Hebt u vragen over deze behandeling?

We willen er zeker van zijn dat u de best mogelijke resultaten krijgt. Als u vragen of opmerkingen hebt over deze (of een andere) behandeling, neem dan alstublieft contact met ons op via onderstaand formulier.