FIJNE LIJNTJES & RIMPEL BEHANDELING

Zeg vaarwel tegen die fijne lijntjes en rimpels met onze Wrinkle Reducer rode LED lichttherapie die u op uw NuFACE Trinity apparaat kunt bevestigen.

Behandeltijd:

 3-21 Minuten

Voor deze behandeling hebt u nodig:

NuFACE Trinity with Facial Trainer

KOOP NU

       EN

NuFACE Trinity Wrinkle Reducer Attachment

KOOP NU

Wees er zeker van dat u uw NuFACE Trinity apparaat vóór het eerste gebruik volledig opgeladen hebt. Dit kunt u zien aan het blauwe licht vooraan op uw NuFACE Trinity. Als uw apparaat volledig is opgeladen verschijnt er een aaneengesloten halve cirkel van blauw licht als het apparaat in de oplader zit. Als u een knipperend blauw licht ziet, is het apparaat nog niet volledig opgeladen.

3 stappen voor het gebruik van uw NuFACE apparaat:

STAP 1: VOORBEREIDING
 1. Reinig de huid met een olievrije reiniger, verwijder make-up, oliën en onzuiverheden. Ideaal zijn Prep-N-Glow™ Cloths!
 2. Optioneel: Breng bij voorkeur NuFACE serum aan door in de huid te tikken met uw vingertoppen.
 3. Zet uw apparaat aan door op de ON/OFF-knop te drukken. Druk op de intensiteit bedieningsknop totdat u het maximale niveau heeft bereikt. De intensiteit kan op ieder gewenst moment worden aangepast.
STAP 2: BEHANDEL
  De onderstaande behandelingen zijn suggesties op basis van zorgwekkende gebieden. U kunt deze behandelingen volgen of ervoor kiezen om de NuFACE Trinity Wrinkle Reducer te gebruiken voor elk gebied van het gezicht waar u fijne lijntjes en rimpels heeft. Plaats de NuFACE Trinity Wrinkle Reducer direct boven het fijne lijntjes en rimpels en houd gedurende 3 minuten voor elk gebied van zorg.

.

 1. Linker bovenlip, onderlip en lagere wang/kaak: Plaats de NuFACE Trinity Wrinkle Reducer in direct contact met de huid daar waar de fijne lijntjes en rimpels in het aangegeven gebied zitten (positie 1). In positie houden, totdat u de pieptoon hoort (3 minuten).
 2. Linker boven wang: Plaats de NuFACE Trinity Wrinkle Reducer in direct contact met de huid daar waar de fijne lijntjes en rimpels in het aangegeven gebied zitten (positie 2). In positie houden, totdat u de pieptoon hoort (3 minuten).
 3. Links onder ogen (oogkas van het oog): Plaats de NuFACE Trinity Wrinkle Reducer in direct contact met de huid daar waar de fijne lijntjes en rimpels in het aangegeven gebied zitten (positie 3). In positie houden, totdat u de pieptonen hoort (3 minuten). Behandel niet het bovenste ooglid.
 4. Rechter bovenlip, onderlip en lagere wang/kaak: Plaats de Wrinkle Reducer in direct contact met de huid over fijne lijntjes en rimpels daar waar de fijne lijntjes en rimpels in het aangegeven gebied zitten (positie 4). In positie houden, totdat u de pieptoon hoort (3 minuten).
 5. Rechts bovenste wang: Plaats de NuFACE Trinity Wrinkle Reducer in direct contact met de huid daar waar de fijne lijntjes en rimpels in het aangegeven gebied zitten (positie 5). In positie houden, totdat u de pieptoon hoort (3 minuten).
 6. Rechts onder de ogen (oogkas van het oog): Plaats de NuFACE Trinity Wrinkle Reducer in direct contact met de huid daar waar de fijne lijntjes en rimpels in het aangegeven gebied zitten (positie 6). In positie houden, totdat u de pieptoon hoort (3 minuten). Behandel niet het bovenste ooglid.
 7. Voorhoofd: Plaats de NuFACE Trinity Wrinkle Reducer in direct contact met de huid daar waar de fijne lijntjes en rimpels in het aangegeven gebied zitten (positie 7). In positie houden, totdat u de pieptoon hoort (3 minuten).
STAP 3: FINISH
 1. Schakel het NuFACE apparaat uit door op de ON/OFF-knop te drukken en verwijder de overtollige gel van het apparaat.
 2. Plaats uw apparaat op zijn laadstation of plaats aan de oplaadsnoer, zodat het klaar is voor het volgende gebruik.
 3. Optioneel: Vervolg met je NuFACE microstroom behandeling. Zie 5 minuten face lift of de geavanceerde 15 minuten face lift.

.

Hebt u vragen over deze behandeling?

We willen er zeker van zijn dat u de best mogelijke resultaten krijgt. Als u vragen of opmerkingen hebt over deze (of een andere) behandeling, neem dan alstublieft contact met ons op via onderstaand formulier.