Wat is microstroom therapie?

Wat is Microstroom?

Microstroom is een van de populairste innovaties in de anti-aging-industrie en wordt gebruikt in de top kuuroorden en medische praktijken voor gezichtscontouring, verstrakking en versteviging van een verouderende huid. Microstroom is een low-level stroom die de natuurlijke stroom van het lichaam imiteert en geeft zowel directe als gecumuleerde resultaten. Omdat microstroom sub-zintuiglijke werkt, is de behandeling rustgevend en de meeste klanten voelen helemaal niets.Het is een veilige en effectieve technologie voor klanten die wensen een gezonder en jonger uitziend uiterlijk te bereiken en behouden. De resultaten kunnen enorm spectaculair zijn, dat microstroom behandelingen vaak worden aangeduid als de “5 minuten facelift.

De herkomst van de microstroom therapie

Microstroom werd gebruikt bij patiënten met een vorm van zenuwverlamming, wat leidde tot geatrofieerde, verzakkende gezichtsspieren. De low-level stroom trainde hun spieren, hetgeen duidde op een nieuwe anti-aging aanvraag voor de esthetische industrie.

Hoewerkt microstroom therapie?

Microstroom is in staat om de huid in het gelaat te stimuleren, door kleine, zachte stroomgolven door de huid en onderhuidse vetlaag naar de aangezichtsspieren te zenden. Van microstroom is aangetoond, dat het de ATP-productie stimuleert, de drijvende factor achter de aanmaak van belangrijke proteïnen, zoals collageen en elastine.

Dit verhoogde ATP-niveau zorgt ook voor meer energie in de aangezichtsspieren, vergelijkbaar met hoe regelmatig sporten zorgt voor meer energie in de spieren van ons lichaam. In tegenstelling tot elders in ons lichaam, zijn aangezichtsspieren direct verbonden aan de huid, waardoor het verhogen van de energie in deze spieren zich meestal uit in een verbeterde en gelifte uitstraling.

De ENGAGE klinische studie laat een significante verbetering zien in de gezichtscontour en huidtoon en een significante vermindering van rimpels na 60 dagen gebruik van de NuFACE Trinity® Facial Trainer.

Ontdek onze microstroom-apparaten – NuFACE Trinity® met Facial Trainer en NuFACE® Mini.

Klinisch geteste micorstroom therapie

De ENGAGE klinische studie was een onafhankelijk onderzoek dat de werkzaamheid van het  NuFACE Trinity® met Facial Trainer attachment apparaat heeft geëvalueerd voor het verbeteren van het gezichtscontour, huidtinten en de vermindering van rimpels. Deelnemers tijdens de studie maakten gebruik van de NuFACE Trinity Facial Trainer voor slechts 5 minuten per dag gedurende 60 opeenvolgende dagen. De resultaten van de klinische studie ENGAGE lieten zien:

  • 85% van de gebruikers ervaren een verbeterd gezichtscontour
  • 80% van de gebruikers rapporteerden dat hun huid gladder aavoelde
  • 77% van de gebruikers melden dat hun gezicht er steviger uitzag

Leer van de ervaringen van anderen

Lees de NuFACE reviews en beoordeel onze microstroom apparaten aan de hand van ervaringen van van klanten. U kunt ook het NuFACE verschil zien en beoordelen bij de voor en na foto’s, waaruit zichtbare en significaten verbeteringen te zien zijn wat betreft gezichtscontour, stvigheid, lifting en minder lijntjes en rimpels.