UW 5 MINUTEN MINI FACE LIFT

Onze meest populaire behandeling die klinisch is onderzocht, waarbij is bewezen dat deze de gezichtscontour en huidtoon verbetert en rimpels vermindert op de kaaklijn, de wangen en op het voorhoofd.

Behandelduur:

5 Minuten

Elke dag een mini Face Lift! Voor het beste resultaat, voert u de behandeling 5 dagen in de week uit gedurende 60 dagen. Om het resultaat te behouden, voert u de behandeling 2 tot 3 dagen per week uit.

Wat hebt u nodig?

NuFACE Trinity with Facial Trainer

KOOP NU

         OR

NuFACE mini facial toning device

KOOP NU

Ben er zeker van dat u uw NuFACE Trinity apparaat vóór het eerste gebruik volledig opgeladen hebt. Dit kunt u zien aan het blauwe licht vooraan op uw NuFACE Trinity. Als het apparaat volledig is opgeladen verschijnt een aaneengesloten halve cirkel van blauw licht. Als dat niet zo is, knippert het blauwe licht.

STAP 1: REINIG
  Reinig de huid met een olievrije reiniger, verwijder make-up, oliën en onzuiverheden. ProbeerPrep-N-Glow™.
  ​Optioneel: Breng bij voorkeur NuFACE serum aan door in de huid te tikken met uw vingertoppen.

STAP 2: GEL
  Breng voldoende
  Gel Primer aan, zodat uw huid vochtig lijkt. Als u voldoende gel aanbrengt hoeft u niet te trekken of te duwen aan uw huid, maar glijdt het apparaat soepel over uw huid, zonder dat u iets voelt.
  Tip: Breng het NuFACE serum aan onder de gel zoals de echte professionals dat doen! Breng het serum met kloppende vingers aan.
STAP 3: LIFT

Behandeling 1: Wang & Kaaklijn

  1. Wang en kaaklijn: Plaats de onderste bol op de linker kaaklijn met de bovenste bol enigszins buiten de hoek van de mond (positie 1). Langzaam naar boven glijden richting onderkant van het oor, totdat u de pieptoon hoort (5 seconden).
  2. Midden gedeelte wang: Plaats de onderste bol onder de hoek van de mond met de bovenste bol boven de hoek van de mond (positie 2). Langzaam naar boven glijden richting middenkant van het oor, totdat u de pieptoon hoort (5 seconden).
  3. Boven gedeelte wang: Plaats de onderste bol buiten de hoek van de mond en de bovenste bol langs de kant van de neusvleugel (positie 3). Langzaam naar boven glijden richting bovenkant van het oor, totdat u de pieptoon hoort (5 seconden). De bollen niet plaatsen in het gebied rond de ogen. Glijd altijd langs het orbitale bot onder het oog.
  4. Keer terug naar positie 1 en herhaal de bovenstaande reeks nog twee keer.

Zodra u de bovenstaande 3 keer hebt voltooid, ga verder naar de sectie hieronder.

Behandeling 2: Wenkbrauw & Voorhoofdrimpels

  1. Plaats beide bollen horizontaal boven het begin van de wenkbrauw (positie 1).Langzaam naar boven glijden richting de haarlijn totdat u de pieptoon hoort
   (5 seconden).
  2. Plaats beide bollen horizontaal, iets boven de boog van de wenkbrauwen
   (positie 2). Langzaam naar boven glijden richting de haarlijn totdat u de pieptoon hoort (5 seconden).
  3. Plaats beide bollen horizontaal, iets boven de dunne kant van de wenkbrauw (positie 3). Langzaam naar boven glijden richting de haarlijn totdat u de pieptoon hoort (5 seconden).
  4. Keer terug naar positie 1 en herhaal de bovenstaande reeks twee keer.

  Finish

  1. Herhaal de behandelingen 1 en 2 aan de andere kant van uw gezicht.
  2. Als u klaar bent, dan schakelt u uw Nu Face apparaat uit, maakt het schoon en plaatst het bij voorkeur in de oplader, zodat het apparaat de volgende keer klaar is voor uw volgende behandeling.
  3. Masseer de overgebleven NuFACE Leave On Gel Primer in uw huid voor voor extra voordelen van huidverzorging. Als u de originele NuFACE Gel Primer gebruikt, verwijdert u die voorzichtig van uw huid.
  4. Doe uw dagelijkse huidverzorgingsritueel.

  Leer meer over de voordelen van NuFACE hals behandelingen voor het verstevigen, tonen en gladmaken van uw hals.

Hebt u vragen over deze behandeling?

We willen er zeker van zijn dat u de best mogelijke resultaten krijgt. Als u vragen of opmerkingen hebt over deze (of een andere) behandeling, neem dan alstublieft contact met ons op via onderstaand formulier.